Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

All Evenemang

Padel & Friends League – höst/ vinter (Herr)

september 27, 2020 @ 8:00 f m - maj 31, 2021 @ 5:00 e m | 895kr

Nivå


Utskick inför Uppstart

Med anledning av pandemin som råder så spelas vårt seriespel i den takt som vart och ett av de deltagande lagen anser sig kunna deltaga. Det betyder att vi inte med bestämdhet vet när nästa omgång för seriespelet drar igång. Vill du/ ditt lag deltaga i nästa omgång så fyll vänligen i formuläret nedan. När vi sedan har mer handfast information så kommer vi under våren att kontakta samtliga lag som anmält sitt intresse för framtida deltagande.

Herrserie

Efter sommarens lyckade premiär av seriespel för herrar så startar Padel & Friends nu till hösten upp seriespel som löper under höst/ vinter (slutet av september till början av december). Seriespelet ges i både dam- och herrklass. I händelse av att fler divisioner skapas så delas följaktligen lagen in divisionsvis baserat på tidigare resultat och/ eller bedömning av aktuell spelförmåga. Förhoppningen är att seriespelet ska spelas i minimum tre tydligt nivåindelade divisioner.

Antal omgångar

Seriespelet spelas med minimum 7 (sju) matcher per lag – dvs varje serie eller nivåindelning (division) spelas med minimum åtta (8) deltagande lag upp till maximalt tio deltagande lag per division. Matcher spelas flexibelt när så respektive lag som ska mötas kan spela aktuell match och då det är möjligt att boka en bana för spel. Allt för att alla matcher ska kunna spelas på ett så korrekt och så rättvist sätt som möjligt. Padel & Friends arrangerar uppsamlingsdagar för att alla matcher i största möjliga mån ska kunna spelas (även om spelare är på resande fot eller blir kortvarigt skadade). Samtliga matcher ska spelas med samma lag (samma två spelare som anmäler sig till seriespelet. Regelverk/ förutsättningar för eventuell reservspelare presenteras i separat utskick till samtliga lag innan seriestart). 

Slutspel*

Med anledning av COVID-19 så har seriespelet ett anpassat genomförande där vissa matcher kommer att genomföras under början av 2021. Datum för slutspel/ ”introspel” är därmed ej fastställt. Datum för en andra säsong är ännu ej fastställt.

Regler och Matchupplägg

Varje seriematch spelas i bäst av tre set. Matchen spelas alltså inte på tid utan ska avgöras. Den tid som dock står till förfogande för varje enskild match är 90 minuter varför det med aktuellt regelverk inte ska uppstå någon tidsmässig stress. Efter avslutad match så får spelarna gärna nyttja den tid som återstår för träning eller för att spela nya game/ set som då ej räknas in i matchresultatet.

Varje set spelas upp till 6 vunna game. Ett matchresultat kan därför exempelvis bli 6-2, 6-2 eller även 6-1, 2-6, 6-2. Varje game avgörs vid ställningen 40-40 med ”NO AD/ Golden Point”. Vid eventuell ställning 6-6 så avgörs ett set genom ett normalt tie-break (med undantag för att ett avgörande direkt sker vid ställningen 6-6 genom ”Golden Point” – vilket leder till resultatet 7-6 i aktuellt set. Varje grupp/ division genererar en tabell.

Poäng/ Ranking

Deltagande i Padel & Friends turneringar och event genererar baserat på resultat löpande rankingpoäng som ligger till grund för seedning och ranking i framtida turneringar och seriespel.

Avgift för deltagande

Deltagande i seriespelet kostar 895 kr per person/ 795 kr för medlemmar (motsvarande minimum 7 st fulla 3-setsmatcher inkluderat 7 x 90 minuters spel).

Sista datum för anmälan

Anmälan till seriespel herr höst/ vinter ska göras som senast söndag den 20:e september via formuläret nedan.


Välj dam- eller herrklass.
Telefonnummer till lagkapten
Telefon till medspelare
Beskriv Dina och Din Medspelares tidigare meriter från turneringar och eventuella seriespel. Ange gärna referens.
Padel & Friends Seriespel Fall/ Winter spelas i sin helhet mellan den 27:e september till och med den 29:e november. Samtliga matcher ska alltså spelas mellan dessa datum. Angivna datum tillsammans med flexibla datum och speltider används för genomförande. Separat regelverk kring detaljer och övriga förutsättningar för genomförande skickas ut separat den 20:e september.

Detaljer

Börjar:
september 27, 2020 @ 8:00 f m
Slutar:
maj 31 @ 5:00 e m
Pris:
895kr

Arrangör

Padel & Friends
Telefon:
036-3366799
E-post:
kontakt@padelandfriends.se
Webbplats:
padelandfriends.se

Plats

Padel & Friends – Habo
Munkaskogsvägen 2F
Habo, 56635 Sverige
+ Google Map
Telefon:
036-3366799
Webbplats:
padelandfriends.se