Laddar Evenemang

All Evenemang

Kurs för Tjejer – Padel & Friends LEVEL 2 (FULL)

oktober 24 @ 8:30 f m - 2:30 e m | 895 kr

Nivå


Nu kör vi igång igen. Den populära Intensivkursen för tjejer (LEVEL 2). Söndagen den 24:e oktober.

Frukost, lunch, teori samt många välinvesterade timmar på banan utlovas denna dag. Vi håller på mellan 08.30 – 14.30 och kostnaden är 895 kr per person. För dig som kommit en bit med din padel – som tidigare deltagit på LEVEL 1/ alternativt regelbundet spelat matcher – men känner att du behöver förbättra dina slag, din teknik samt matchstrategi och förståelse kring taktik.

Från padelspelare till matchspelare med vänner

Syftet med denna dag är att du som är tjej och precis bekantat dig med sporten padel ska kunna få en paketlösning inklusive en fullständig introduktion till sporten med både individuell träning, gruppträning, strategi och matchspel. Målet är helt enkelt att kunna få varje enskild deltagare att kunna bli mer bekväm på padelbanan och få en förståelse för hur man tar vägvinnande beslut på banan. Varje dag har 12 stycken deltagare och leds av vår Internationellt certifierade coacher Thomas Glans (CCC) tillsammans med ytterligare två stödjande coacher.

Gemenskap

Vi inleder dagen tillsammans med gemensam frukost i hallen kl 08:30. Fram till kl 14:30 så har vi förutom att ha lyft varje deltagares förståelse och förmåga att kunna spela padel – även hunnit med att avnjuta en lunch tillsammans och kunnat avsluta med en gemensam sammanfattning och tankegångar på hur vi går vidare för att nå nästa steg.

Det går bra att ringa oss på 036-3366799 för eventuella frågor. Anmälan till kursen sker direkt i Playtomic (bokningsappen).

Observera att denna kurs tidigare väldigt fort blivit fulltecknad. Först till kvarn. Så är du intresserad så gäller det att vara på tårna. Anmälan sker alltså direkt i Playtomic under ”aktiviteter”.

Detaljer

Datum:
oktober 24
Tid:
8:30 f m - 2:30 e m
Pris:
895 kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

Padel & Friends
Telefon:
036-3366799
E-post:
kontakt@padelandfriends.se
Webbplats:
padelandfriends.se