Laddar Evenemang

All Evenemang

Kurs för tjejer – Padel & Friends Level 1 (FULL)

oktober 23 @ 8:30 f m - 2:30 e m | 895kr

Nivå


Nu kör vi igång igen. Intensivkurser för tjejer ges igen med LEVEL 1 på schemat. Lördagen den 23:e oktober är det som gäller.

Frukost, lunch, teori samt många välinvesterade timmar på banan utlovas denna dag. Vi håller på mellan 08.30 – 14.30 och kostnaden är 895 kr per person. För dig som kommit igång med din padel men känner att du behöver förbättra dina grunder, din teknik samt tänk och förståelse kring taktik och strategi i matchsituationer. Våra coachers fokus kommer vara mkt på individuell utveckling så därför är det inte alls avgörande om du är nybörjare eller om du spelat i några månader.

Från nybörjare till padelspelare med vänner

Syftet med denna dag är att du som är tjej och precis bekantat dig med sporten padel ska kunna få en paketlösning inklusive en fullständig introduktion till sporten med både individuell träning, gruppträning, strategi och matchspel. Målet är helt enkelt att kunna få varje enskild deltagare att kunna bli mer bekväm på padelbanan och få en förståelse för hur man tar vägvinnande beslut på banan. Varje dag har 12 stycken deltagare och leds av vår Internationellt certifierade coach Thomas Glans (CCC) tillsammans med ytterligare två stödjande coacher.

Gemenskap

Vi inleder dagen tillsammans med gemensam frukost i hallen kl 08:30. Fram till kl 14:30 så har vi förutom att ha lyft varje deltagares förståelse och förmåga att kunna spela padel – även hunnit med att avnjuta en lunch tillsammans och kunnat avsluta med en gemensam sammanfattning och tankegångar på hur vi går vidare för att nå nästa steg.

Kursen är är LEVEL 1 och är förberedande till LEVEL 2 som kommer att ges senare i höst/ vinter och under vårterminen. Det går bra att ringa oss på 036-3366799 för eventuella frågor. Observera att denna kurs tidigare väldigt fort blivit fulltecknad. Först till kvarn. Så är du intresserad så gäller det att vara på tårna. Anmälan sker direkt i Playtomic under ”aktiviteter”.

Detaljer

Datum:
oktober 23
Tid:
8:30 f m - 2:30 e m
Pris:
895kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Arrangör

Padel & Friends
Telefon:
036-3366799
E-post:
kontakt@padelandfriends.se
Webbplats:
padelandfriends.se

Plats

Padel & Friends – Habo
Munkaskogsvägen 2F
Habo, 56635 Sverige
+ Google Map
Telefon:
036-3366799
Webbplats:
padelandfriends.se