Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

All Evenemang

Barn- & ungdomsträning

januari 26 @ 3:00 e m - maj 31 @ 8:00 e m

Preliminär uppstart under vecka 6

I och med det relativt sena beskedet från myndigheterna gällande vilka restriktioner och rekommendationer som kommer att gälla framgent, så har vi först nu (den 24:e januari) kunnat ta ställning till hur vi kommer att erbjuda barn- och ungdomsträning under vårterminen 2021. Vi kommer därför med början den 25/1 att kontakta de som tidigare tränat med oss samt även återkoppla till de som skickat in intresseanmälningar till oss under de senaste veckorna. De första träningspassen startar för samtliga grupper med stor sannolikhet under vecka 6. Utskick via e-post sker separat. Inom ramen för vårterminen så ingår det tio (10) träningstillfällen.

Typ av träning & prisuppgift

Syftet med träningen som erbjuds är fortsatt att introducera sporten padeltennis samt att vägleda de aktiva till att redan från början ha en vägvinnande grundteknik. De barn och ungdomar som deltagit i höstterminens träning kommer att kunna erhålla fortsatt anpassad träning utifrån spelförmåga. Under träningstillfällen ges också tid till spel- och matchmoment. Längden på träningspassen kommer att variera mellan 60-90 minuter beroende på åldrar och gruppers sammansättning. Övriga förutsättningar för just Ditt barn ges i separat utskick.

Åldrar

Vi kommer att erbjuda träning för barn från och med det år de fyller tio (10). Gruppindelning kommer sedan att ske ungefärligen i åldrarna 10-11, 12-13 samt 14-18.

Intresseformulär

Du som är intresserad eller har ett barn som är intresserat av att gå en terminskurs (10-12 ggr) fyll vänligen i formuläret nedan. Beroende på hur grupper komponeras så utgör även detta formulär en kölista i den mån det finns större intresse än det antal platser vi kommer att kunna erbjuda.


Vänligen välj den ålder som gäller för Ditt barn/ ungdom under innevarande år - dvs 2021
Jag anmäler härmed mitt barn till sommarkurs. Terminskurser kommer att erbjudas från och med den 29:e september med troliga träningstider från kl 15-20 (beroende av grupp). Kurspris presenteras i samband med att du blir kontaktad av oss med erbjudande.

Detaljer

Börjar:
januari 26 @ 3:00 e m
Slutar:
maj 31 @ 8:00 e m
Evenemang Kategori:

Arrangör

Padel & Friends
Telefon:
036-3366799
E-post:
kontakt@padelandfriends.se
Webbplats:
padelandfriends.se

Plats

Padel & Friends – Habo
Munkaskogsvägen 2F
Habo, 56635 Sverige
+ Google Map
Telefon:
036-3366799
Webbplats:
padelandfriends.se