Laddar Evenemang

All Evenemang

Barn- & ungdomsträning HT21

september 20 @ 3:00 e m - december 17 @ 8:00 e m | 1500 kr

Uppstart under vecka 38

Padel & Friends fortsätter satsningen med barn- och ungdomsträning. Från hösten så utökar vi antalet grupper och nya deltagare får chansen till att komma igång med regelbunden träning. Varje terminskurs ges inom ramen för tolv (12) träningstillfällen för samtliga grupper och levereras av en tränare med stor erfarenhet. Start sker under vecka 38. Vi har uppehåll under höstlovet vilket innebär att terminen avslutas med de sista träningspassen under vecka 50.

Typ av träning & prisuppgift

Syftet med träningen som erbjuds är fortsatt att introducera sporten padeltennis samt att vägleda de aktiva till att redan från början ha en vägvinnande grundteknik. De barn och ungdomar som deltagit i höstterminens träning kommer att kunna erhålla fortsatt anpassad träning utifrån spelförmåga. Under träningstillfällen ges också tid till spel- och matchmoment. Längden på träningspassen kommer att variera mellan 60-90 minuter beroende på åldrar och gruppers sammansättning. Övriga förutsättningar för just Ditt barn ges i separat utskick.

Åldrar

Vi kommer att erbjuda träning för barn från och med det år de fyller tio (9). Gruppindelning kommer sedan att ske ungefärligen i åldrarna 9-10, 11-12 samt 13-18.

Intresseformulär

Du som är intresserad eller har ett barn som är intresserat av att gå en terminskurs (12 ggr x 60 minuter) fyll vänligen i formuläret nedan. Beroende på hur grupper komponeras så utgör även detta formulär en kölista i den mån det finns större intresse än det antal platser vi kommer att kunna erbjuda till hösten.

Observera att vi endast har några platser kvar. Tveka inte att ringa oss för mer information samt för lämplig gruppplacering. Vi har för närvarande platser kvar på måndagar, torsdagar och fredagar.


Vänligen välj den ålder som gäller för Ditt barn/ ungdom under innevarande år - dvs 2021
Terminskurser kommer att erbjudas från och med den 20:e september 2021.

Detaljer

Börjar:
september 20 @ 3:00 e m
Slutar:
december 17 @ 8:00 e m
Pris:
1500 kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

Padel & Friends
Telefon:
036-3366799
E-post:
kontakt@padelandfriends.se
Webbplats:
padelandfriends.se

Plats

Padel & Friends – Habo
Munkaskogsvägen 2F
Habo, 56635 Sverige
+ Google Map
Telefon:
036-3366799
Webbplats:
padelandfriends.se