Gruppträning

På Padel & Friends så bedrivs gruppträning för vuxna med deltagare om maximalt fyra spelare per träningspass. Upplägget ges med ett träningspass per vecka på fast tid och inbegriper åtta (8) träningspass a 60 minuter. Vi har idag en stor efterfrågan på dessa platser men om du är intresserad gav gruppträning så fyll i formuläret nedan så återkopplar vi till dig för att tilldela plats alternativt att du blir placerad i kö.

Tränare: Kent Henriksson

Privatlektioner

För att boka en privatlektion så går det bra att kontakta oss via formuläret nedan, alternativt maila oss på kontakt@padelandfriends.se eller ringa – så gör vi sedan en gemensam avstämning tillsammans med Dig gällande tid som passar för både tränare och de som ska deltaga. Privatlektioner genomförs tillsammans med coach med upp till maximalt fyra (4) deltagare. Det går bra att boka ett enskilt träningspass alternativt köpa ett flertal privatlektioner.

Pris

Ordinarie pris för privatlektion är 750 kr per klocktimma. I fallet ett privatpass kan läggas under förmiddagar eller tidiga eftermiddagar (pass avslutas som senast kl 16) så kostar det 500 kr per klocktimma. Priset inkluderar både tränare, bokning av bana och bollar.

Intresseformulär