Som medlem i Padel & Friends erhåller Du mängder med fördelar. Pris för att bli medlem är endast 495 kr.

Förmåner

Medlemskapet inkluderar samtliga listade medlemsförmåner nedan. Medlemskap betalas i första hand via Swish i samband med att du besöker oss i hallen. Vill du ha separat underlag eller faktura så kan du meddela oss det när du är i hallen så mailar vi sedan ut faktura eller kvitto på betalning.

Erhåll bra rabatter på Padel & Friends samtliga event

Vad ingår i medlemskapet?

  • Individuellt bokningsvärde motsvarande 500 kr
  • Förmånliga medlemspriser på banbokningar
  • Rabatter i P&F SHOP
  • Vattenflaska
  • Overgrip/ linda
  • God stämning bland vänner;)

Bli medlem

För att bli medlem i Padel & Friends så behöver du fylla i formuläret nedan. Det går också självfallet bra att fylla i formuläret tillsammans med oss i samband med besök till hallen. Observera att du EJ behöver vara medlem för att kunna boka en bana hos oss via Playtomic.


Ange Dina födelsedata (XXXX-XX-XX)
OBS! Ange samma fullständiga e-postadress som Du har till Ditt Playtomic-konto.
Som medlem hos P&F så behöver vi i vissa fall kunna nå Dig via telefon (sms/ samtal)
Jag är införstådd med att jag betalar 495 kr. Jag godkänner härmed att Padel & Friends hanterar mina personuppgifter för att så länge jag betalar medlemsavgift också kunna lagra och använda mina uppgifter endast med anledning för att kunna leverera de förmåner och tjänster som inbegrips i medlemskapet. Jag är införstådd med att jag när som helst kan kontakta Padel & Friends och be om att få mina personuppgifter borttagna ur aktuellt medlemsregister.