Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

All Evenemang

Kurs för tjejer – Padel & Friends Level 1 (FULL)

september 13, 2020 @ 8:30 f m - 2:30 e m | 890kr

Nivå


Nu kör vi igång igen. Intensivkurser för tjejer ges igen med LEVEL 1 på schemat. Lördagen och söndagen 12-13:e september är de nästkommande datumen.

Frukost, lunch, teori samt många välinvesterade timmar på banan utlovas denna dag. Vi håller på mellan 08.30 – 14.30 och kostnaden är 890 kr per person. För dig som kommit igång med din padel men känner att du behöver förbättra dina grunder, din teknik samt tänk och förståelse kring taktik och strategi i matchsituationer. Våra coachers fokus kommer vara mkt på individuell utveckling så därför är det inte alls avgörande om du är nybörjare eller om du spelat i några månader.

Från nybörjare till padelspelare med vänner

Syftet med denna dag är att du som är tjej och precis bekantat dig med sporten padel ska kunna få en paketlösning inklusive en fullständig introduktion till sporten med både individuell träning, gruppträning, strategi och matchspel. Målet är helt enkelt att kunna få varje enskild deltagare att kunna bli mer bekväm på padelbanan och få en förståelse för hur man tar vägvinnande beslut på banan. Varje dag har 12 stycken deltagare och leds av vår Internationellt certifierade coach Thomas Glans (CCC) tillsammans med ytterligare två stödjande coacher.

Gemenskap

Vi inleder dagen tillsammans med gemensam frukost i hallen kl 08:30. Fram till kl 14:30 så har vi förutom att ha lyft varje deltagares förståelse och förmåga att kunna spela padel – även hunnit med att avnjuta en lunch tillsammans och kunnat avsluta med en gemensam sammanfattning och tankegångar på hur vi går vidare för att nå nästa steg.

Kursen är är LEVEL 1 och är förberedande till LEVEL 2 och LEVEL 3 som kommer att ges senare i höst/ vinter. Det går bra att ringa oss på 036-3366799 för eventuella frågor. Observera att kursen blev fulltecknad direkt under dagen. Det går dock bra att kontakta oss för att sätta upp ditt namn på en lista för nästa kurs (LEVEL 1) som kommer att ges vid ytterligare minst ett tillfälle senare i höst. 


Frukost och lunch ingår i anmälan och tillhandahålles på plats hos Padel & Friends. Vid specialkost vänligen meddela oss vilken typ av kost som du är i behov av.
Anmälan är bindande och kursavgift om 890 kr inkl. moms betalas (om inte förr) i samband med ankomst på kursdagen.

Detaljer

Datum:
september 13, 2020
Tid:
8:30 f m - 2:30 e m
Pris:
890kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Arrangör

Padel & Friends
Telefon:
036-3366799
E-post:
kontakt@padelandfriends.se
Webbplats:
padelandfriends.se

Plats

Padel & Friends – Habo
Munkaskogsvägen 2F
Habo, 56635 Sverige
+ Google Map
Telefon:
036-3366799
Webbplats:
padelandfriends.se