Laddar Evenemang

All Evenemang

Summer Camp för barn & ungdom (8 timmar på 4 dagar)

juni 20 @ 10:00 f m - juli 7 @ 3:00 e m | 650 kr

Träning för barn/ ungdom ges under vecka 25, 26, 27

Padel & Friends fortsätter satsningen med barn- och ungdomsträning genom att erbjuda sommarträning under de första tre veckorna av sommarlovet (25, 26, 27). Motsvarande kurser ges också under de två sista veckorna av sommarlovet (32, 33) innan skolan kör igång igen under vecka 34 då vi också samtidigt återgår till ordinarie terminsträning. De som tidigare ingått i träningsgrupper tränar på separat bana.Summer Camp

Varje kurs ges som en mini-Summer Camp med träning under 4 dagar (måndag-torsdag – 2 timmar per dag inklusive en kort paus då vi också delar ut lite energi i form av energibar eller motsvarande (ingår i kurspriset).

Träning för nybörjare

Syftet med träningen som erbjuds är fortsatt att introducera sporten padeltennis samt att vägleda deltagare till att redan från början ha en vägvinnande grundteknik och god förståelse för för hur spelet padel fungerar. Övningar ges och anpassas utifrån varje barns förutsättningar. Alla som deltar har därför möjlighet att kunna utvecklas under dessa dagar. Längden på träningspassen kommer att vara 60 minuter för samtliga grupper.

Träning för de med tidigare erfarenhet

De som tidigare ingått i träningsgrupper får mail separat med erbjudande om träningstid. Vid intresse att deltaga i Summer Camp så vänligen maila robert@padelandfriends.se.

Antal deltagare

Maximalt 4 deltagare per bana. Vi minimerar antalet på varje bana för att varje barn/ ungdom ska få mycket uppmärksamhet och känna att dessa dagar leder till utveckling kombinerat med positiv upplevelse både på och utanför banan:)

Gruppindelning sker med hänsyn till ålder/ medföljande kompisar samt nivå. De som tidigare har tränat padel regelbundet tränar på separat bana:)

Rabatterat Sommarpris

650 kr (betalas i samband med första tillfället). Ordinarie pris för motsvarande träningstid är 995 kr

Åldrar

Träning erbjuds till nybörjare (alternativt till de som provat på padel några gånger tidigare i följande åldersindelning):

  • Födda 2011/ 2010/ 2009 (Kl 10-12, måndag till torsdag)
  • Födda 2008/ 2007/ 2006 (Kl 13-15, måndag till torsdag)

Stort intresse

Vi har idag ett stort intresse för vår terminsträning och därför blir sommargrupperna också en fin möjlighet för de barn- och ungdomar som inte tidigare deltagit i terminsträning att kunna introduceras till sporten och samtidigt vara med på en rolig sommaraktivitet. Märk dock att även de som haft terminsträning ges utrymme för Summer Camp på separat bana. Indelning sker alltså också efter nivå.


Anmälningsformulär


Max antal deltagare: 4 st per bana. En tränare per bana. Varje tidsslott har 8 platser. Indelning sker utefter ålder/ kompisar/ vänner

Detaljer

Börjar:
juni 20 @ 10:00 f m
Slutar:
juli 7 @ 3:00 e m
Pris:
650 kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

Padel & Friends
Telefon:
036-3366799
E-post:
kontakt@padelandfriends.se
Webbplats:
padelandfriends.se

Plats

Padel & Friends – Habo
Munkaskogsvägen 2F
Habo, 56635 Sverige
+ Google Map
Telefon:
036-3366799
Webbplats:
padelandfriends.se