Padel & Friends växer med singelbana och två utomhusbanor

I en fortsatt ambitiös och seriös satsning där ni som spelar hos oss ska kunna mötas av både kunskap, anpassat innehåll och långsiktighet – så utökar vi nu verksamheten under sommaren 2021.

Inom några veckor så kommer de tre dubbelbanorna på Slätten att kompletteras med en singelbana. Dessutom så kommer vi att bygga två utomhusbanor som kommer att tas i drift under slutet av sommaren.

Samarbete med föreningslivet

Tillsammans med delar av föreningslivet på Slätten i Habo (Habo Tennisförening, Habo Wolley, Habo IF och Habo Friidrott så kommer Padel & Friends att utveckla en trevlig utomhusmiljö anpassad för padelspel och socialt umgänge. Samarbetet garanterar därmed föreningslivet ett ekonomiskt tillskott till barn- och ungdomsidrotten i Habo.

Vårt gemensamma mål är att fortsatt utveckla gagnande samarbeten med föreningslivet och Habo kommun – för att på så vis skapa ett bra samförstånd med de olika verksamheter som bedriver barn- och ungdomsidrott på området.