P&F presenterar Glans & Pettersson

Padel & Friends har förmånen att få presentera våra två coacher Thomas Glans och Alexander Pettersson. Både Thomas och Alex har en gedigen bakgrund med erfarenhet inom olika sporter. Padel har under de senaste åren fångat de bådas intresse med storm och man kan minst sagt säga att de är laddade för att ta sig an uppgiften som coacher hos Padel & Friends.

Intensivkurser & Privatlektioner

Vi tillhandahåller i första hand grundkurser samt fortsättningskurser för nybörjare och motionärer som redan etablerat en grundläggande baskunskap i Padel. Kurser genomförs både som intensivkurser (slutförs under en och samma dag) samt genom kurser fördelade på ett flertal tillfällen och dagar. Möjligheten finns naturligtvis också att kunna boka privatlektioner med Thomas eller Alex.

De kurser som ges av Padel & Friends kommer dels att kunna hittas via Playtomic – samt även här via hemsidan. Under KOMMANDE EVENT & TURNERINGAR ligger alltid samtliga event med inklusive kurser med beskrivningar och information om vad du måste göra för att anmäla dig. Från och med måndagen den 15:e juni så finns möjligheten att kunna kontakta oss för bokning av lektioner och framtida kurser.