Nationaldagsfirande & Juniorturnering

Efter en fantastisk start med premiäreventet Padel & Friends Cup som kördes förra helgen den 30-31 maj så ståtar helgen den 6-7 juni med Nationaldagsslaget samt juniorturneringen Summer Break Challenge.

Spännande seniormatcher

Nationaldagsslaget bjuder på spännande matcher och på förhand förväntat jämna pooler där ett flertal lag förväntas slåss om de allra ädlaste medaljerna.

Första juniorturneringen

En av Jönköpingsregionens allra första juniorturnering i Padel går av stapeln på söndag den 7 juni. Precis som i seniorturneringarna så spelas turneringen i poolspel följt av A- och B-slutspel. Vi ser med spänning fram emot dessa första rafflande juniormatcher som spelas i klassen Under 17.

Livestreaming

Under lördagens och söndagens slutspel (eftermiddagar) så livesänder vi vissa matcher vilka därmed då kommer gå att följa via vår Instagram padel.and.friends

Tillsammans är vi Padel & Friends…