Padel & Friends öppnar

Det är med stolthet, tillförsikt och glädje som vi på Padel & Friends snart öppnar upp verksamheten på Slätten i Habo. Med en samtidigt stor portion av ödmjukhet så hälsar vi alla typer av besökare välkomna till hallen. Tillsammans är vi Padel & Friends.

Under slutet av maj så öppnar vi upp våra portar. Efter mycket om och men – samt ett par oväntade utmaningar som kommit upp längs resans gång – så är det alltså snart dags att göra padelbanorna på Slätten bokningsbara.

Bokningssystem

Vi använder oss av bokningssystemet Playtomic. Genom att trycka på bilden nedan så kan du läsa vad du måste göra för att kunna boka en bana.

Warm-up & Rehab Zone

Som ett led till att bli en mer komplett anläggning för padel så erbjuder Padel & Friends kostnadsfritt för bokande besökare en uppvärmnings- och rehabzon. Som medlem kan du också nyttja denna zon även då du inte har bokat en bana.

Medlemskap

Genom att teckna medlemskap med Padel & Friends så erhåller du bl.a. rabatt på banbokningar, padelutrustning, turneringar samt mycket annat. Läs mer här för information om medlemskap

Turneringar

Med anledning av COVID-19 så kommer vi att hålla inledande turneringar med begränsat antal deltagande lag dessutom spelscheman också planeras för att reducera det totala antalet besökare som befinner sig i hallen samtidigt.

För mer information om hur du anmäler dig och din partner till turneringar och cuper samt vilka regler och förutsättningar som gäller för respektive turnering hittar du under respektive event.

COVID-19

Med anledning av COVID-19 så har Padel & Friends infört rutiner i hallen samt även reducerat vissa delar av verksamheten. Det gör att vi exempelvis inte kommer att hålla någon invigning av hallen och startar heller ej upp något seriespel innan sommaren.

Vi avvaktar och följer vidare svenska myndigheters rekommendationer. Det betyder bl.a. att de aktiviteter som genomförs i hallen så också görs med begränsningar gällande antalet besökare som samtidigt ska kunna befinna sig i hallen. Läs mer om våra rutiner och åtgärder här…


Tveka inte att höra av Dig med eventuella frågor så lovar vi att återkoppla så snart vi kan. Hjärtligt välkomna till Padel & Friends på Slätten i Habo.